Sista dagen på semestern

Eller jag har iofs en dag imorgon... men då ska man bara deppa så idag får vara sista riktiga dagen. Imorgon sitter jag på tåg hem också på kvällen så dagen kommer gå snabbt.

Dagen till ära har jag varit och fikat hos mormor och morfar uppe på Vallen, Armsjön. Jag, syster och Stina tog en promenad dit och det var trevligt. Sedan har jag varit inne i Sundsvall och tagit en fika med kära Jennie:-) Vi träffas så sällan, fastän det ändå har blivit rekordmånga besök för henne till Stockholm det senate året, och det var bra med en uppdatering. Jag och Jennie tillsammans betyder 2 timmars konstant pratande... Helt galet vad mycket vi har att säga... haha

Nu final fotbolls EM- spanien måste vinna!

Armsjön torsdag 26/6 22.10


Regn

Idag regnar det, tråkigt. Chrille ringde från Åre där de hade hunnit med 4 hopp nu på morgonen innan det började regna. Så de hade gått upp 04.00. Egentligen hade de trott att det inte skulle gå idag så han var närmast eurforisk över upplevelsen. De var ute vid soluppgång så jag kan förstå att det var vackert.

När det regnar är det inte skoj att vara ute i skogen. Man får lappsjuka av att sitta inne i stugorna. Tur är att stan finns nära, så nu ska Stina få sin gröt och sedan bär det av in till Sundsvall.


Solstrålen Stina

Umgås med denna unge är ingen match för hon är som en solstråle hela tiden.



Armsjön- platsen i mitt hjärta


Torsdag

Semester... underbart:-)

Idag har jag varit barnvakt t Stina, varit ute på powerwalk samt solat.

Just ja, vi har träffat kusinerna Helena, Kristina och Jessica samt kusinbarna Oscar, Clara och lilla My. Det var inte länge sen vi lekte hos mormor... och nu är det bara jag och Jessica på 19 som är barnlösa... måtte jag hinna före henne...

Som vanligt när jag e hemma e jag chaufför. På lördag är det den årliga cruisingen i Gnarp. Jag utlovar foton på raggare som man inte hittar på annat ställe än i Kristet Utseendes hemtrakter... <vet inte om det kommer vara så kul att vara den enda nyktra personen på plats...hmm...

Uppdatering från Chrille och Åre: idag har de för första dagen kunnat hoppat. Det hade varit sjuk utsikt och som en "Polarbröds"reklam när 2 vilda renar kom och kollade på dem när de hoppade. Låter magiskt!

Semester i Armsjön

Nu har jag haft 2 dagars semester och vad mer kan jag säga än att det är underbart! Det är lugna dagar ute i skogen med inge stress, inga grannar och bara internet efter 19...hehe...

Iofs har jag hunnit med massor- på stan med mamma o stina igår när syster hade körlektion. Idag har jag varit med farmor inne i byn (Kvissleby), handlat lite, fikat med tanterna på Röda Korset, varit och shoppat på en antik affär etc. Jag har hittat en underbar 50-tals sideboard i teak som skulle vara supersnyggt hemma hos oss i vardagsrummet. Frågan är hur vi ska få hem det...

Sen såg jag och farmor 2 älgar, ja det var ju dagens höjdpunkt det.



I ren SATC anda...

tog jag på mig mina nya skor med för mig en mycket hög klck när jag och erica promenerade 30 min ner till bio salongen. Vi skulle se på Sex and the city-filmen. Och jag skulle ha mina nya skor med klack, fastän det var en promenad i planerna. hmmm, något känns fel. Exempelvis det faktum att man INTE promenerar med nya skor första gången man har på dem. Men men, filmen var super så det var ju värt mödan och mina skinnflådda skor.

Det finns iallafall en som är glad...

...fastän Sverige åk ut. Stina, imorgon blir det du och jag en vecka :-)



Midsommar

Nu är midsommar över. Dagen vart väldigt lyckad med mycket sol och trevligt sällskap. Det var morgonpromenad i solen, frukost ute på innergården i strålande sol, jordgubbar och cava i Vasastan samt grillning och fest hemma hos Jenny och Ola i Årsta. Foton utlovas senare.

Sommaren

Nu var det länge sen som jag skrev nåt. Har inte haft motivationen men jag ska nu se till att bli lite bättre på det.

Om en vecka är jag i Armsjön! Det ska bli så ubderbart att åka dit jag, syrran och Stina. Inga karlar ska med och det kan ju vara skönt ibland det med, he he. Jag ska vara barnvakt varje dag för syster ska ta körkort- på tiden! Så jag ska agera mamma om dagarna och ta långa promenader till farmor och farfar och mormor och morfar. Det ska bli kul! Jag hoppas på varmt väder!

Innan jag åker upp är det fotboll, midsommar, sillbrunch, mera fotboll, chrille åker till Åre samt jobba måndag innan tågets avfärd.

Nu ska jag jobba lite.

RSS 2.0