fredagen 29/2

Idag är det skottdagen... och dagen då tjejer får fria enligt tradition... jag vet nån som idag ska fria till sin käre... Det är inte jag för jag är ju faktiskt redan friad till av min lover. 28/4 är det 2 årsdag. Fint minne som jag aldrig kommer glömma när han gick ned på sina knän... :-)

Makt kan ibland vara farligt

Jag har precis fått admin access till en av världens största poker siter som mitt företag äger. Jag har alltså tillgång att kunna ändra text på en mycket mycket välbesökt site... Det som skrämmer mig är att jag nu sitter och har lite ont i magen för att jag kanske någon gång kommer att få ett CP-ryck och kanske går in och skriver om saker? Fatta om jag skulle göra det? Tillgången har jag...  Samtidigt tar jag tillfället i akt och lägger upp ett kort på mig och en av de största inom poker världen- Doyle Bronson.


Jaha då var det dags igen...

Fredag, vad mer kan man säga? DET ÄR SJUKT UNDERBART!

Att ha jobbat hela veckan, sovit dåligt som vanligt på grund av sena kvällar och sedan nå fram till fredagen- det kan inte bli bättre! Att veta att man har hela helgen framför sig med förhoppningsvis massa skoj.

Jag ser fram emot:
att plocka ur och rensa våra garderober då nya Pax-garderober från IKEA ska inhandlas på måndag,
att äta gullfrulle med Chrille imorgon. Det ska vara kokt ägg, smörgås, juice och gott pålägg.
att gå och träna imorgon och söndag.
att bara ta det lugnt med en bok i sängen.

Ikväll blir det middag hos våra dinkpolare E+L och imorgon ska jag och C på middag med SundsvallsAnna och Pelle samt PolisMaria och Jeppe. Kul!

Alla hjärtans dag!

image75



Men en dag som denna vill man inte vara sjuk. Är på bättringsvägar men restaurangbesöket fick ställas in och ska bytas mot Varma koppen och varm smörgås. C ska dock köpa hem lite godare mat till honom.  Till efterrätt har jag iallafall lyxat till det och köpt små hjärtanbakelser... Cheesigt värre...

Jag åkte dit...

Magsjukan är nu ett faktum... Kände mig dålig hela dan igår, sen fick jag feber på kvällen och tidigt imorse var det dags. Första besöket på toaletten... Och fler har det blivit. Känner mig dock lite bättre nu, peppar peppar. Har fått i mig en macka samt lite vatten. Ska testa en till macka. Har tråkigt, shit va dåligt det är på tv. Några timmar kvar till C kommer hem... Nu ska jag försöka sova lite.

Kunde inte låta bli...

... att lägga upp lite bilder på underbara Stina från i helgen...


Just nu...

...sitter vi här i vårt mobila kontor ocvh jobbar. Jag är halvsjuk men har massor att göra och Chrille somnade halv 6 efter att ha vridit sig i sängen och passade också på att jobba hemma. Cornelius går varmt på Spotify och kaffet värmer våra strupar. Nu ska jag jobba vidare, C blir arg när jag gör annat än jobb...


image70

Helgens misstag

Kanske var det ett större misstag att umgås med syster samt Stina efter att de båda haft slängar av spysjuka... Jag gick hem från jobbet idag på em och nu ligger jag och mår inte alls bra... Har inte sprungit på toa än men som det känns kan det komma att behövas... Och inte kan man hålla sig från Stina heller, mycket pussar ska det vara! Chrille tycket synd om mig iallafall, känns skönt...

Imorgon är hans gitarrlektion. Han har tränat på sin läxa och är numera bokad för midsommar eftersom Vi äro Musikanter sitter som smäck! Han han även nästan lärt sig Hönan Agda, han är skitbra!

Söndagens misstag

Gjorde det man INTE ska göra på en söndag.... Jag gick på IKEA! Hur dum får man vara...?? Det var jag, syster, Stina och ca en miljon till som trängdes... Aldrig mera... Chrille gjorde rätt som låg kvar i soffan... Dock hittade jag sänggavel som vi ska köpa så det känns mycket bra. Men det värsta är att jag kommer måsta åka dit igen... :-(

Blä för vissa!

Blää för vissa människor! Blää för dem som man inte vill ska påverka en men som gör det... man stör sig på allt... och så måste man mötas varje dag.... Inte länge till dock, nedräkning har börjat...

Kan det vara sant!?

Det finns folk därute på det där som kallas "nätet" som sprider rykten om att gamla vännen Lakritspucken snart är tillbaka. Närmare bestämt redan vecka 10! Jag vet inte om det är sant. jag har nämligen undersökt detta och på GB's hemsida finns inget som styrker detta. jag hoppas att den som har skrivit detta inte ljuger, för ett hopp har redan tänts i mitt arma lakritshjärta... Man kan ju inte bara hitta på en sån grej och sedan tro att man kommer undan!? Men som sagt så vet jag fortfarande inte utfallet så det är bara att vänta och se till vecka 10. Fortsättning följer....

Nu är de på plats i storstaden

image68

Nu har Emelie och Lars installerat sig på kostervägen Lidingö och börjat sitt liv som dinkare... fast inte förrän första lönen infunnit sig på kontot...

Gitarrkungen gjorde entré!



Äntligen var det dags att få se C's framsteg från gitarrkursen! Det var underbart att få se honom stå och sjunga och spela. Det var länge sen vi skrattat så mycket efter att ha försökt få till Lilla snigel och Vi äro musikanter... Men faan vilken duo vi gör! Detta är bara början...Nästa veckan får han lära sig ett tredje ackord...

Kom just på...

att en uppdatering behövs... Löneförhandlingen kom till ett slut igår då vi kom överens. Jag fick upp lönen till en skälig nivå så jag är nöjd. Min och Chrilles DINK-nivå höjdes ett litet snäpp... Tjoho!!

Tisdag..tråkiga tisdag...

Idag är en sån dag när allt känns tråkigt... Det är grått ute- vad hände med det vackra vintervädret som vi hade i helgen?? Då kändes det udnerbart varje gång man kollade ut... Nu är det trist, trist och åter trist.

Jag är supertrött, vi kom hem sent igår efter att ha spenderat kvällen hos syrran med en alldeles underbar Stina som bara låg och skrattade och drog i mitt hår. Kärleksvåg till henne!

men ikväll blir det skoj:-) Då ska Emelie med på pass på friskis som min gamla gymnasiekompis Anna har. Ser fram emot att röra på mig!

Nej nu ska jag gå tillbaka till mina arbetsuppgifter :)

Utlovat foto

Efter att jag fått in vissa klagomål på att Chrille figurerar på konstiga foton så har jag valt att härmed lägga upp ett väldigt manligt foto på honom. Detta är taget just under upptagning av båten hos mina föräldrar. Som ni ser krävs det tre starka män för att planera var årorna till den uppblåsbara kanoten ska läggas under vintern. Bättre så Andereas? ;-)

image64

TGIF

Idag är det fredag och det är ju alltid lika underbart!

Ikväll kommer Ola och Jenny och det vankas hemmagjorda tapas och sedan Let's dance. Ska bli skönt och framförallt gott! Tejerna (så klart) har bestämt menyn och nu bestämmer jag att killarna ska få diska... haha!




Jag och Jenny


Chrille och Ola buggar

RSS 2.0