Idag är jag trött



Idag är jag trött, eller det är jag iofs hela tiden. Somnade tom när mamma håller på med sin dumma dator...

Äntligen slapp jag maila med en hand, som jag blivit proffs på! Idag ska jag knäppa kort till nytt körkort (har haft det i 10 år nu- vad hände med alla åren??) samt käka lunch med Katten. Och njuta av solen så klart!

1 månad idag



Elise 1 månad Elise 2 dagar


Idag fyller Elise 1 månad. Stora tjejen vid det här laget:-) I två nätter har hon nu sovit 4 timmar i taget vilket gör att hennes mamma hinner sova ganska mycket. Idag sov vi till 13:00! Med amningspauser så klart:-)

Allt rullar på bra nu. Amning går jättebra och sömnen börjar sakta men säkert som sagt ordna till sig. Nu har Chrille jobbat 1 vecka och det går bra. Lite jobbigt så klart när Förste Blöjbytaren inte är på plats men det är bara att bita ihop. Nu är det kortvecka så det är ju skönt:-)

Idag



Idag har pluttan mindre magknip. Det kan bero på att jag inte åt 8 katrinplommon igår... Jag glömmer bort att tänka på att det jag äter påverkar min mjölk och därigenom Elise. Nu sitter hon så nöjd i kussens babysitter. Så mamma har båda händerna ledigt för att kunna skriva. Men frukosten fick intas med en hand medan hon ammade.

Idag ska vi äta lunch med moster Katarina vid hennes jobb. Sedan ikväll ska vi på middag hos Jenny och Ola. Hoppas hon inte får magknip framåt kvällen.

Det går bra att vara hemma själv men nu börjar man inse vad allt tar tid samt att man måste planera hela tiden. Ska man gå en viss tid måste det ammas innan, byta blöja, klä på kläder, hinna med att själv få göra sig iordning. Men men bara man får in lite rutin så går det nog bättre.

Grattis pappa Christoffer








Sova, äta, bajsa. Sova, äta, bajsa. Sova, äta, bajsa.Sova, äta, bajsa osv.


La Familia


Invigning av balkongen




Hemma hos kusin Stina

Igår spenderade vi hela dagen hemma hos kusin Stina. Tyvärr ville inte Elise leka så mycket som Stina hade önskat, hon får tyvärr vänta nåt år.

         

Vi har nu landat

Nu har vi varit hemma i en vecka och vi har börjat komma in i rutiner. Vi har "vant" oss att ha Elise hemma och det börjar kännas helt naturligt att ha en liten bebis. För två veckor sedan idag var mitt värkarbete igång och jag hade mycket mycket ont. Det startade på fredagen lite smått, höll i sig på lördagen men kulminerade på söndagen. Vi stannade hemma till 00.30 då jag ringde in och bad att få komma. När vi kom in så var jag öppen 6 cm så jag hade gjort hela värkarbetet hemma och det var bara sista arbetet kvar. Skönt ändå att stanna hemma så pass länge. Sedan tog det 4 timmar innan hon var ute. Jag klarade mig utan smärtlinding förutom lustgas samt sterila kvaddlar. Föddes gjorde hon när jag stod på knäna i en uppfälld säng. Allt gick mycket bra, nog för att jag sa efteråt att "aldrig mer". Men nu känns det ändå som att jag kommer att kunna göra om detta:-)

Denna vecka har varit fylld av besök, mys med pappa Christoffer, promenader samt återbesök på sjukhuset pga gulsoten. Nu är vi utskrivna och gulsoten nere på "normal" nivå. Just ja, balkongen är klar så där har vi spenderat mycket tid. Och självklart har vi ammat, ammat och ammat. Ganska precis var 3:e timma vill lilla hjärtat ha mat.

                

Njutningen är total         Första badet                            Provsitter babysittern

Vår dotter Elise


Född: en liten underbar dotter

30 Mars, 05:19 föddes vår underbara dotter Elise. Vi mår alla tre mycket bra efter en (!) vecka på BB. Det har varit fostervatten i lungorna och gulsot. Foton samt mer info kommer.

RSS 2.0