Vissa foton måste få mer uppmärksamhet än andra...

image133

Luftballongsfärden!

Nu är vi hemma efter en otrolig luftballongsfärd! Jag trodde inte att det skulle vara så lugnt och vackert som det var. Tystnaden och lugnet är nog det som jag kommer att komma ihåg. Och utsikten så klart!

Vi ick hjälpa till att förbereda allt samt att plocka ihop.



Så var det dags:



Landningen blev minst sagt intressant, det gick snabbt nedåt och vi gled över taken i Tensta. Tror vi var ca 2 m över...



Och tillsist blev vi adlade i champagne:



Nöjda:



Stina, lika underbar som vanligt

image117

Äntligen...

ska jag inkassera min julklapp som jag fick julen 2006! Det var nämligen en luftballongsfärd men tack var mycket strul från företaget Upp och Ner så har det inte blivit av förrän idag. Shit vad spännande! Och jag som har höjdskräck...

Hemma på Karlbergsvägen

Nu är jag hemma, underbart! Resan hem gick bra men 14,5 h resande är inte skoj. Kom hem igår tröttare än någonsin! Jag höll mig vaken till 23 och vaknade 13.30 (!) när Chrille ringde och väckte mig, annars hade jag nog sovit några timmar till... Sedan tog jag en timmas promenad för att njta av vädret! Nu är det bara att packa upp väskan som är kvar.... Tråkigt!

1:a maj hemma i Sverige...

... och här är det fortfarande valborgsmässoafton och 23.00. Konstigt det är med tidsskillnad... hmm...

Jag har haft en trevlig kväll med VD:n på dotterbolaget här I Vancouver, en kille från vårat New York-kontor och Per. Alla svenskar. Ska tilläggas att hela middagen ägnades till att prata om Seinfeld, Killing-gänget samt att NY-Stefan och tillika Karlstads-kille med perfekt Roland-dialekt körde fina citat från "Torsk på Tallin". Ja Chrille, du skulle ha dött av skratt :-)

Dagen på jobbet har varit mycket bra, lite stressigt. Bara 2 dagar kvar nu och sen sticker vi hem. Jag har köpt present till Stina, superkul! Haha, jag skrattade när jag såg den, hoppas hon gör likadant. Nu ska jag sova!

RSS 2.0