Men allt annat då?

Jo påsken var trevlig. Vi var i Granhammar och njöt av stillheten, god mat, påskgodis och långa promenader. Hann med bra filmer också där den bästa som jag grät många tårar till var Mitt liv utan jag Vi gav också Götakanal 2 en chans men herregud hur kan en film va så dålig? Sedan blev det en söndag på Kungsholmen med C's syster Anna och hennes familj. Det var en mycket trevlig dag :-)

Igår lördag hade jag och Chrille en städ- resp fixardag. Garderoberna skulle få sin slutfinish, kläderna skulle in, färgmatchning skulle uppnås för att nå upp till Emelies nivå. Vidare bar vi upp massa saker på vinden (vart kommer allt ifrån) och massa saker ner till förrådet. Och så tvättade vi. Galet!

Semsterplanerna är nästan spikade också, eller ja inte mer än att C ska glidflyga i Åre en vecka medan jag ska vara med mamma uppe i Armsjön. Sedan är det NY i aug och mellan det ska det till 2 veckor av underbart vilande!

Sedan fick vi veckans matsändelse från Middagsfrid. Underbart, ännu en vecka när man slipper handla mat. Igår åt vi renskavsyakuniku och idag var det saffranskyckling med ljummen metvetesallad. Kommer nog aldrig sluta med denna tjänst. Så jävla värt!

Sjuker

image96

Inte kul är det. Imorse vaknade jag och kände halsen på en gång. Ont. Sen under dagen kom gröthjärnan. Sedan kom nysningarna och snoret. Nu är det bara ett steg till som bestämmer. Blir det feber eller inte? Ska krypa ner i sängen nu med en alvedon i kroppen och sova. Länge. Kanske kanske kan jag sova bort det...??

Påsken närmar sig!

Nu är det bara en och en halv dag dag innan ledighet, ska bli så skönt! Vi ska åka till Granhammar och umgås med Chrilles familj. Det ska bli brasa, mycket prat, långa promenader, bokläsning och eftersom externa hårdisken ska med så blir det nog lite film också.


image86

Söndagens promenad på Djurgården

I söndags var det första gången jag tog mig längre än Skansen, haha. Det var på tiden :-) Det var strålande sol och våren kändes nära. Vi gick och pratade om vintern som aldrig infann sig och om snön som vi aldrig fick se... Tji fick vi! I går snöade det som aldrig förr och vårkänslorna är som bortflugna. Dock så är det ingen snö som stannar kvar så det är ju skönt.
















Lördagkväll på Karlbergsvägen

Tvätt-tid
Cajúnkyckling i ugn
Colan på kylning
Mysbraxorna är på
Uppladdning inför Melodifestival
Chrille sitter och bevakar streamingen av semifinalerna i hockeyn, inget får gå fel som tidigare i veckan


Modellen Ellen på besök

I torsdags var det en liten underbar tjej som sov över hos oss på Karlbergsvägen- nämligen Ellen. Jag och hennes mamma Marie hade en underbar kväll med god mat och massa prat medan Ellen lekte med Chrille. Gladare barn får man leta efter :-)







Påskpyntat

image81

New York here we come!

lördag, den 23 augusti 2008    Status: Bekräftad
Från:    Stockholm /Arlanda (ARN), Stockholm, Sverige - Terminal 5    10:40
Till:    Newark /Newark Liberty International (EWR),
Newark, New Jersey, USA - Terminal B    13:10
Scandinavian Airlines SK 903 - - E-ticket    Mellan- landning(ar): Nonstop Flygplanstyp: 333     l


lördag, den 30 augusti 2008    Status: Bekräftad
Från:    Newark /Newark Liberty International (EWR), Newark, New Jersey, USA - Terminal B    17:20
Till:    Stockholm /Arlanda (ARN),
Stockholm, Sverige - Terminal 5    07:15 + 1 dag(ar)
Scandinavian Airlines SK 904 - - E-ticket    Mellan- landning(ar): Nonstop Flygplanstyp: 333

NY i aug?

Kan bli aktuellt tro det eller ej... Biljetter bokas troligtvis i helgen... Jihoo!!!

Vancouver i maj?

Kan bli aktuellt tro det eller ej... Plikten kallar från kanadensiska breddgrader...

Ikväll blir det Vässe

I dag på em sticker jag med tåget till Västerås och ska hänga med Marie och Charlotte. Ska bli superkul! Det blir fisksoppa, massa vin o tjejsnack. Me like...

Imorse fick jag en underbar kram av Chrille... hihi... skulle säga hej då när han låg och sov men han reste sig upp ur sängen och gav mej en sovandes kram istället... inte vad man räknar med när han ligger i sägen o kl är 7,45. Vi ses ju itne förrän imorgon så det var ju mysigt... :-)

Debatt

Kanske dags att ge kommentar till Debatt som visades igår...?? Ok då, jag kör! Jag fattar inte hur det har blivit så stort, mediefenomenet Blondinbella. Det är helt galet hur mycket uppmärksamhet en 17-årig blondie kan få med ett shopping konto på 10 000 kr per månad. Jag kan fortfarande inte förstå vad hon kan bidra med, vad det är som gör hon tillräckligt intressant. Jag är inte bitter men ibland undrar man liksom vad som är viktigt i samhället...

MIn nya idol

Alltså Björn Gustafsson som är med i Melodifestivalen som Luuks sidekick är ju helt underbar! Han är ett geni och man får inte missa hans uppvisning i Parlamentet.
Hans tolkning av en brat är ju helt underbart! Skratta och njut :-)

Trött

Idag är jag trött. Garderoberna är på plats som sagt och vår jalusilösning är upphängd istället för dörrar. Men det är mycket kvar än att göra. Måste rensa en massa och få upp saker på vinden. Men fint blir det!

Oredan i vårt hem

Vi har äntligen köpt garderober nu till hemmet. Ska bli såå skönt med riktig förvaring som även ser snygg ut. Men fram tills det blir klar kommer det vara kaos hemma hos oss. Igår såg sängen ut så här:


Vi sov i soffan som man kanske kan förstå.

Men garderoberna är på plats och det känns underbart! Nu ska bara det inredas i dem och sedan ska allt innehåll läggas in. Våran romantiska kväll kommer nog att bestå av städning och rensning.


Sedan måste jag ge Larsa en eloge som var och hjälpte Chrille med att bygga ihop allt. TACK! Allt detta medan jag var på kören...

Veckan som precis startat

Idag börjar min Kent-vecka samt av många olika anledningar min nedräkning till fredag då ett kapitel i mitt liv avslutas och ett annat påbörjas. För att fira detta ska jag gå på Kent i Gävle.

Annat som händer i veckan är min och Chrilles 4-årsdag som är i morgon. Då ska det bli 3-rätters middag hemma samt diverse aktiviteter.

Vidare blir det tjejmiddag med Emelie och Erica ute på ön samt uppbyggnad av våra inköpta PAX-garderober som anländer idag.

RSS 2.0