Burgsvik, Gotland 17-20/7

Denna weekend vart det ett besök till Burgsvik där vi hälsade på Ola och Jenny aka Jenina. Det blev en helg med en natur vackert som få ställen i Sverige, mycket grillning, hallongrottor, mygg, pistolsdrama hos grannarna(!), Fidepuben med andra grannar, Visby samt en ovilja till Stockholmsveckan och Stureplan on tour.







Poolparty i Gävle 12/7




Får man bo så här??


Vi hade underbart väder hemma hos Lena och Patrik i Gävle. Vi badade, grillade i omgångar, slogs med mygg, lyssnade på bra musik och hade danslektion med Chrille där han lärde ut "Macarena" :-)


Olle och Matildas bröllop 5/7

Brudparet som förövrigt blir föräldrar när som helst
Finklädda
Superlyckad fest med party till kl 05:00

Snart dags för semester

Imorgon är sista dagen som jag och Chrille jobbar innan vår semester på 2 veckor. Ska bli skönt att få vara ledig. Det jag är mest nöjd med att vi bara ha två hålltider på semester. Det ena är en buss upp till Sundsvall imorgon kl 17:00 och det andra är en Åbo-båt som ska hoppas på torsdag 7/8 för en 24 timmars kryssning med Lena och Patrik. Emellan dessa datum finns det planer om att njuta i Armsjön, festa i Sörfors med kusinerna, åka räkbåt med föräldrarna, båtluffa i skärgården, göra om i vårt vardagsrum samt njuta av ledighet. Sen ska jag läsa böcker och lyssna på P3 dokumentär. Och inte att glömma: sova på luftmadrass samt utföra behov på utedasset. Underbart!

Har gjort massa skoj sen jag skrev sista så jag får nog ta och lägga upp lite foton tror jag bestämt:-)

Semestertips

Det enda jag tänker tipsa om i semestertider är att lyssna på P3 Dokumentär. Det är spännande, bra upplägg, ibland gråter man, ibland skrattar man, ibland blir man rädd- det är spänning och det är verkliga händelser. Ladda ned på MP3. Några tips att lyssna på är:

Norrmalmstorgsdramat
Dagmar Hagelin
Svensken i Bolivia

Själv ska jag ladda ned och lyssna på Kongokrisen

Onsdag em

Sitter på jobbet. Har inte riktigt kommit in i arbetstempo än efter semestern. Och jag har lite problem med dator samt sitter och inväntar massa saker från Canada vilket gör att jag inte gör så himlans mycket för tillfället. Ska nog ta tag i att städa dator samt börja kolla vad som ska överlämnas när jag snart byter arbetsposition här på WGP. Imorgon blir allt klart och då ska jag avslöja lite mer.

Chrille har blämårken över hela kroppen efter sitt Åre-äventyr. På ena armen ett stort runt blåmärke storlek som en assiett. Galet!


Lite fler kort på Stinis







Stina med mormor Ulla och gammelfarmor Ulla







Stina och gammelfarmor


                                 Stina med gammelfarmor

RSS 2.0