En hel dag av bara vila...

Idag har varit en dag av vila... Vi at frukost pa hotellet, inga fonster utan en underbar bris som som blaser igenom restaurangen. Efter Frukost intog vi vattnet som inte var lika varmt som igar vilket var skont. Igar var det nog 30 till 32 grader i vattnet. Idag var det lite svalknade iallafall. Vi har badat , gatt pa stranden, legat i solstolar och helt enkelt allmant tagit det lugnt. Just ja, massage har jag gjort och Chrille far det just nu. 120 kr for 1 timma och helkroppsmassage...Underbart var det... Vi har blivit polare med killen som har baren vid vattnet som nu ska hjalpa oss att fixa boende pa norra Zanzibar. Han gor varldens godaste drinkar med farsk frukt for 25 kr! Farligt farligt men ack sa underbart. Nu sitter jag och emelie i receptionen och forsoker boka boende for nasta vecka pa Kenyas kust. Det gar inte riktigt att komm fram sa vi far hjalp. Samtidigt sa forsoker vi med omsom teckensprak och omsom hjalp av var ordlista i guidebook att prata med en Masaj vid namn Josef. Mycket intressant.

Killarna ligger pa stranden...Jag har brant fotterna nar jag lag i hangmattan...och ikvall ska vi kaka grillbuffe pa hotellet och sen ga pa nagot slags disco pa nat stalle bredvid...

Mambo Mambo,

Jojo

Kommentarer
Postat av: Christer

Oj - det låter fint - utom första natten. Simma lungt, kram, Christer

2007-12-15 @ 15:26:24
Postat av: Katarina

Va skönt det verkar, här är det minus grader, skulle gärna var där hos er istället.

Hoppas att ni får det bra
kramar syster yster

2007-12-15 @ 16:07:20
Postat av: paula & co.

kaos i lägenheten, chips i soffan, kläder överallt och toaletten trasig. ni måste komma hem och städa. men då har ni iallafall nått att se fram emot när ni kommer hem. :)
hoppas att ni har det bra i afrika och att ni inte blir mycket uppätna av hajarna som finns överallt.
TJING TJONG.

2007-12-15 @ 19:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0